Arbeidsbemiddeling

Praktisch alle mogelijkheden van arbeidsbemiddeling bieden wij aan. Denk hierbij aan; Werving & Selectie, detacheren en uitzenden.

Ook advies bieden wij natuurlijk aan. Dit is maatwerk en dit wordt in goed overleg met elkaar samengesteld. Mocht je hierin interesse hebben, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Persoonlijk advies & trainingen

Office Recruiters biedt verschillende vormen van adviezen en trainingen aan.

Dit kan bijvoorbeeld advies zijn bij een overname, fusie, ziekteverzuim en dergelijke. Maar ook trainingen voor werkzoekenden. Denk hierbij aan sollicitatietrainingen en dergelijke.

 

Contact opnemen

 

Wat werkgevers en werknemers zeggen over ons:

Office Recruiters is anders dan andere bureaus. Ze luisteren aandachtig en geduldig en zijn enthousiast over hun vak. Dankzij Office Recruiters ga ik weer met plezier naar mijn werk. Heel erg bedankt meiden!
Het is prettig zaken doen met Office Recruiters door het 'no-cure-no-pay' principe. De dames dragen enkel geschikte profielen aan en tonen interesse in onze organisatie alvorens ze aan de slag gaan voor ons. Wij hopen nog op een lange en prettige samenwerking.
Lange tijd was ik zoekende naar de juiste baan voor mij. Als Expediteur vliegen de mooiste functies van bureaus je om de oren, maar geen 1 sloot echt aan. Tot ik Office Recruiters sprak, zij hadden zelfs 2 functies die mij erg aanspraken, waarvan ik binnenkort bij 1 van deze mag gaan starten. Zeker een aanrader om via het netwerk van Office Recruiters te beginnen!
De meiden van Office Recruiters hebben mij begeleidt met het vinden van een nieuwe baan. Zo hebben zij mij ondersteunt met het maken van mijn CV en motivatiebrief, hebben wij mijn LinkedIn pagina compleet gemaakt en heb ik een persoonlijke sollicitatietraining gekregen. Ondertussen heb ik een hele gave baan gevonden, en ik weet zeker dat dit gelukt is omdat ik een stuk zelfverzekerder binnenstapte!
  • Uitzenden
  • Detacheren
  • Werving & Selectie
  • Headhunting

Direct contact